RUNDRESOR & PAKETRESOR TILL INDISKA OCEANEN & MIDDLE EAST

Vi är ett litet företag som lägger stor fokus på personlig service och lokalkännedom med allt vi säljer och erbjuder. Vi jobbar ständigt med våra lokala nätverk för att utveckla våra destinationer, hitta nya stigar och möjligheter för att kunna erbjuda det bästa av det bästa till våra kunder. Sri Lanka har varit vår bas i många år där vi utvecklat stor kunskap om det mesta, men nu har vi även slagit upp dörrarna för andra destinationer som Maldiverna, Dubai & Oman.

SRI LANKA

Vi har bott i landet i över 6 år och har skaffat oss en lokalkännedom som gett oss kunskap om samhällsstrukturer, kultur och sättet att leva i Sri Lanka, samt att vi under åren byggt upp ett nätverk som gör att vi kan erbjuda dig det bästa av vad landet har att erbjuda, sommar som vinter! Sri Lanka är en destination du kan besöka året runt!

Kombinera även din resa med dina intressen som exempelvis, golf,ridning, kitesurfing, surf, fiske eller fågelskådning. Endast fantasin sätter dina gränser.  Vi kan även hjälpa dig som företagare att arrangera företagsresan till Indiska Oceanens Pärla!

Kontakta oss för mer information om våra paketresor.

Fantastisk utsikt från Adams Peak

MALDIVERNA
Vi arrangerar nu även kombinationsresor till Maldiverna, dvs kan du smidigt och enkelt avsluta eller börja din semester med några dagar i det exotiska paradiset som bara ligger någon timme från Colombo. Maldiverna är helt unikt och något utöver det vanliga som du inte bör missa.

Vi har ett starkt lokalt nätverk även på Maldiverna vilket gör att vi helt kan skräddarsy din Maldiv-vistelse efter dina önskemål och behov. Vi får tillgång till bättre erbjudanden och uppgraderingar än vid direktbokning, så kolla alltid med oss innan ni bokar själva. Det är detaljerna som gör din semester.Missa inte chansen att uppleva två paradis på samma resa.

front

DUBAI & OMAN

Nu slår vi även upp dörrarna för häftiga omtalade Dubai och mystiska okända Oman som helt klart är värt ett besök. Dubai, den pulserande staden som aldrig sover har något för alla och är en stad där allt beskrivs i superlativ, dvs en destination som minst sagt fascinerar. Den har världens största köpcenter, världens högsta byggnad samt världens enda 7* hotell för att bara nämna några. Dubai är dessutom perfekt för företagsresan eller konferensresan. Dubai är staden där allt är möjligt.
Oman är ett land som inte är så omtalat med ett land som verkligen förtjänar uppmärksamhet. Kusten med kristallklart vatten där du både kan se delfiner och sköldpaddor i kontrast till höga berg och vidsträckt öken är en häftig kombination.

Dessa resmål ligger endast 6h med direktflyg från Sverige och gör det till en perfekt solsemester, weekend, företagsresa eller kanske ett stopp på vägen till Sri Lanka eller Maldiverna?