RUNDRESOR & PAKETRESOR TILL SRI LANKA & MALDIVERNA

Vi har bott i landet i över 5 år och har skaffat oss en lokalkännedom som gett oss kunskap om samhällsstrukturer, kultur och sättet att leva i Sri Lanka, samt att vi under åren byggt upp ett nätverk som gör att vi kan erbjuda dig det bästa av vad landet har att erbjuda, sommar som vinter! Sri Lanka är en destination du kan besöka året runt!

Kombinera även din resa med dina intressen som exempelvis, golf,ridning, kitesurfing, surf, fiske eller fågelskådning. Endast fantasin sätter dina gränser. Kontakta oss för mer information om våra paketresor.

Fantastisk utsikt från Adams Peak

MALDIVERNA
Vi arrangerar nu även kombinationsresor till Maldiverna, dvs kan du smidigt och enkelt avsluta eller börja din semester med några dagar i det exotiska paradiset som bara ligger någon timme från Colombo. Maldiverna är helt unikt och något utöver det vanliga som du inte bör missa.

Vi har ett starkt lokalt nätverk även på Maldiverna vilket gör att vi helt kan skräddarsy din Maldiv-vistelse efter dina önskemål och behov. Vi får tillgång till bättre erbjudanden och uppgraderingar än vid direktbokning, så kolla alltid med oss innan ni bokar själva. Det är detaljerna som gör din semester.Missa inte chansen att uppleva två paradis på samma resa.

front