Rundresor / Beach

Maldiverna kombinerat med Sri Lanka ( resan går under rådande omständigheter inte att boka)

Kombinera din Sri Lanka resa med paradiset Maldiverna

Resväg

Colombo Male Colombo

Detaljerad resplan

Res till paradiset Maldiverna
Passa på att förlänga din semester på Sri Lanka med några dagar på Maldiverna. Boka din resa hos oss på Travelresearch och kombinera 2 paradis i samma resa. Njut av kristallklart vatten, vita stränder, svajande palmer och aktiviteter i alla dess former..bilderna ljuger inte..det är så vackert som det ser ut.

Maldiverna består av 26 st olika atoller som i sin tur består av 1200 öar med olika karaktär…varje ö är unik och har något särskilt att erbjuda.
Vi skräddarsyr din vistelse på Maldiverna helt efter dina egna önskemål,budget och intressen, inget är omöjligt. Från och med att du stiger av planet i Male erbjuder vi förstklassig service där din resa är i våra händer. Transporterna mellan öarna varierar beroende på hur långt det är till ön. I de flesta fallen åker du speedboat, men vid längre sträckor är det “sea plane” eller Domestic flight som gäller.
Maldiverna har något av det klaraste vatten i världen och erbjuder därför förstklassig dykning. Passa på att ta ett certifikat eller uppgradera det till en högre nivå.
De flesta öar har faciliteter både anpassade för vuxna och barn, dvs exempelvis sport aktiviteter som pingis, squash och tennis, men även diverse “spelrum” med playstation och tv. Reser ni med barn; fråga oss efter de barnvänligaste öarna där barnen kan roa sig själva med olika aktiviteter.

Upplevelser i denna rundresa

Priskategorier för denna rundresa

BOENDEFORMER:

Varje ö är unik och har sina typer av boendeformer, men de mest vanliga typerna av boende är dessa:

  • Water Villa: 18De flesta öar har de så kallade “water villas” och är förmodligen det populäraste sättet att bo på och är lite det som karaktäriserar bilden av Maldiverna. Långa bryggor tar dig ut till din privata villa som ofta ligger mitt ute i det kristallklara vattnet. Du har oftast egen pool eller Jacuzzi på terassen och egen nergång till havet. Villorna är smakfullt inredda med god känsla för detaljer och har alla de faciliteter du kan tönkas behöva.
  • Beach Villa: 29För dig som vill vara närmare stranden men ändå nära havet passar beach villas väldigt bra. Du har ofta en privat del av stranden med egna solstolar. Villorna är utrustade med de faciliteter du behöver.
  • Pool Villa: För dig som vill bo lite billigare men ändå uppleva Maldiverna ska bo i pool-villorna som oftast ligger inåt ön. Standarden är något lägre men fortfarande väldigt bra.

KATEGORIER

Du väljer själv vad du vill ska ingå i din resa

  • Bed & breakfast- Endast frukost ingår
  • Halvpension- Frukost och middag
  • Helpension- Frukost, lunch & middag
  • All inclusive- Frukost, lunch, middag samt dricka (vatten, läsk, vin ,öl &drinkar enligt specifik AI lista)

 

 

Villkor för denna rundresa

7 dagar

Passa på att kombinera din resa till Sri Lanka med Maldiverna. Dessa 1200 fantastiskt vackra öar ligger bara någon timme från Colombo. Ta några dagar och fyll dom med vackra stränder, kristallklart vatten, snorkling, dyk, vattensport och äventyr! Det finns garanterat något för alla!

Resans höjdpunkter

Strand
Snorkling
Dyk
Vattensport

-

Skicka en förfrågan

Din E-mail(obligatorisk)

Frågor