Företagsresor Sri Lanka & Dubai

Har du och ditt företag planer på att ordna en företagsresa, konferensresa eller kick off? Låt
Travelresearch hjälpa dig! Allt handlar om kunskap, fingertoppskänsla och goda kunskaper, det krävs
noggrann planering där inget får går fel.
Detta är två spännande destinationer som kan erbjuda det mesta för att ditt företag ska få ut så
mycket som möjligt av resan. Vi är med under hela processen och stöttar på olika sätt och kan vid
önskemål även infinna oss på destinationerna som guider & support.

Sri Lanka, som även kallas “A land like no other”, har en variation och diversitet svår att hitta någon annanstans i världen. Vi hjälper dig och ditt företag att sätta ihop ett program efter önskemål, intressen och avsatt budget som kommer ge dina anställda en oförglömlig upplevelse.

Detta är stället där storstaden möter vildmarken. En sjö ca 20 min utanför Colombo där ni kan göra diverse olika aktiviteter. Exempelvis båtsafari kombinerat med jetskis (vid önskemål) där ni åker ut i den tropiska miljön bland Mangrove träd och diverse djur. Ni kan stanna till på en ö strax utanför där ni får tillgång till infinitypool och en härlig lunch serverad innan ni åker tillbaka till fastlandet i solnedgången med ett glas bubbel i handen. Det finns även havskajaker och andra vattenaktiviteter vi kan ordna.


Detta är stället som påminner om Indiana Jones hemtrakter och där ni kan utföra diverse olika äventyrliga aktiviteter. Området är känt för sin häftiga “white river rafting” där ni i gummiflotte paddlar er ner för Kelani River. Vi kan även arrangera Zip Lining där ni susar fram mellan träd och lianer eller varför inte prova på Canyoning där ni tar er igenom en bana av vattenfall. Populärt är även absiling där ni virar er ner för häftiga vattenfall.


Oexploaterade Kalpitya är Sri Lankas berömda Kitesurfområde där lagunen möter havet vilket gör området till en av världens bästa kitesurfställen. Sanddynan som sträcker sig ca 2,5 mil ut i Indiska Oceanen ger perfekta förutsättningar för Jeepsafari som kan avslutas med en fantastisk fiskmiddag fiskade av lokala fiskare. Eller varför inte uppleva sanddynan till häst? Kalpitya är ett unikt ställe perfekt för olika typer av utomhusaktiviteter.

Passa på att se kusten från havet och ta med ditt företag ut på en häftig oceanseglats. Det finns olika katamaraner i olika storlekar med olika faciliteter. Vi kan skräddarsy er dag till havs efter önskemål. Oavsett program har ni chans att se världens största däggdjur blåvalen som bor utanför Sri Lankas södra kust och en mängd delfiner. Ni har även chans att pröva på SUP (stand up paddeling) samt att det serveras förstklassig mat ombord på båten.

Ta med företaget upp i bergen utanför staden Kandy i denna fantastiskt vackra terräng där ni tar er fram upp och ner bland vattenfall i en natur olika alla andra ställen i Sri Lanka. Ni bestämmer själva nivån på vandringen samt hur lång sträcka ni vill vandra. Ni kan även välja att köra Jeep runt området en del av dagen för att få en bättre överblick över området. Oavsett är naturen helt fantastisk och ni kommer få en oförglömlig upplevelse.

Bentota är en av Sri Lankas mest kända stränder där vattensport står i fokus. Här kan vi arrangera diverse olika vattensport aktiviteter, teambuilding med exempelvis hinderbanor i vattnet osv eller beach volley där ditt företag har chans att möta lokala team.
Varför inte styra nästa företagsresa mot häftiga Dubai, staden som har allt!
Vi har gjort ett urval av aktiviteter som kan passa dig och ditt företag perfekt.
Kombinera självklart dessa aktiviteter med konferenswer, möten eller andra event.
Gör något annorlunda och exklusivt och ta med företaget ut på en av våra lyxiga yachts. Vi har 3 olika storlekar på yachten , 55,75 & 80 feet, som vi anpassar efter antal passagerare. Ni spenderar dagen eller eftermiddagen till havs där ni får chans att se Dubais häftiga skyline från vattnet.

Ta en drink i solnedgången medan ni blickar ut över Burj Al Arab, världens enda 7* hotel, snorkla bland koraller eller ta en simtur. Vi kan arrangera teman, mat och underhållning osv efter önskemål.

Ta med företaget på ett spännande ökenäventyr bland sanddyner och kameler i VIP stil. Ni blir upphämtade på eftermiddagen i lyxiga Jeepar som tar er till mitten av Sahara öken för ett exklusivt safari.

Efter en fartfylld tur där ni glider upp och ner för sanddyner (dune bashing) stannar ni vid campet där ni ska spendera kvällen. Ni välkomnas av röda mattan som leder er in till campet där ni får uppleva en kväll i arabiskt tecken. Arabisk underhållning bland annat i form av eldshower och magdans medan ni avnjuter en 5* barbecue. Ni har även möjlighet att rida på kameler och hästar och göra fina hennatatueringar. När kvällen är slut blir ni transporterade till ert hotell.

Då denna aktivitet börjar på eftermiddagen kan den enkelt kombineras med andra jobbrelaterade aktiviteter på förmiddagen.

Överraska dina anställda och blanda alla härliga utomhusaktiviteter i solen & värmen med ett skidäventyr inomhus.

Ski Dubai ligger i anslutning till Mall of Emirates och har hela 5 olika pister varav den längsta är 400m och har en fallhöjd på 85 meter, en minst sagt spektakulär upplevelse. Pisterna är täckta med 22 500 kvadratmeter konstgjord snö. Du kan ta sittliften till toppen och anpassa svårighetsgraden efter dina tidigare erfarenheter.

Denna dag kan enkelt kombineras med diverse möten eller konferenser.

Du kan inte åka till Dubai utan att besöka dessa 3 ställen som alla ligger inom nära räckhåll från varandra. Spendera eftermiddagen med att kolla in Dubai Mall som är världens största shoppingcenter med hela 1200 butiker. Där inne ligger även världens största akvarium med 10 miljoner liter vatten där hajar och andra fiskar simmar runt.

Utanför Dubai Mall ligger en av Dubais populäraste sevärdheter, nämligen Dubai Fountain som är världens största fontän show. Vattnet sprutar upp 150m rakt upp i luften. Showen visas varje halvtimme från kl 18.00 varje dag.

Samtidigt visas en ljusshow på fasaden av världens högsta byggnad; Burj Khalifa som är 828m hög och har 164 våningar. Ta med företaget upp till våning 125 & 148 som är öppna för allmänheten, 156 respektive 555 m över marken. Ni har en panoramautsikt över Dubai ni inte kan få någon annanstans.

Kör en ordentlig Kick off för er resa och boka en av Dubais världskända bruncher. Det serveras mat från alla världens hörn, bubbel som flödar i en stad där allt är storslaget och exklusivt, vad kan gå fel?

Normalt brukar en brunch infalla på helgen en lördag eller söndag, men inte i Dubai. Här kör man igång helgen redan på fredag förmiddag! Det finns bruncher i alla stilar, smaker och prisklasser. Ni kan exempelvis styra mot en mer ”affärsmässig brunch” med fokus på mat och viktiga samtal, eller sparka av er skorna och slå klackarna i taket till en ”party brunch” där man inte vet om det är natt eller dag när man går därifrån. Oavsett kommer det att bli ett minne för livet.