• -Outsourca din IT-utveckling till Sri Lanka- Hög kompetens till en låg kostnad
  • -Företagsresor till Sri Lanka- Upptäck möjligheter för ditt företag

Vår vision

”Travel Research absoluta övertygelse och målsättning är att bedriva en turistverksamhet i nära samverkan med utvecklingen av ett hållbart samhälle(by, ort, destination)där varje medarbetare, resenär och samarbetspartner ska känna att han eller hon är med och bidrar till en positiv utveckling av livet, för sig själv och för andra, och där varje dag är en ny upplevelse. ”

 

Lars Englund

VD Travel Research

TRAVEL RESEARCH

Travel Research- ett litet reseföretag med stort engagemang och expertis på Sri Lanka, Maldiverna & Dubai

Travel Research är det lilla reseföretaget med den STORA ambitionen att bedriva reseverksamhet i nära samverkan med lokala insatser för att utveckla ett hållbart samhälle, att förena ett brinnande reseintresse med en hållbar livsstil. I den ambitionen har vi under många år rest runt i olika länder och forskat i olika kulturer. Vi har valt att jobba med Sri Lanka & Maldiverna, pärlorna i den indiska oceanen samt Dubai den häftiga staden i Mellanöstern
. Sri Lanka som efter ett långt inbördeskrig nu är lugnt och vänligt och som står inför en kraftigt ökad turism . Vi har spenderat 5 år i Sri Lanka, med enbart research och planering på agendan för att involvera oss i det lokala samhället, på alla nivåer.

I vår planering har vår målsättning varit att identifiera det unika för det lokala Sri Lanka med den övergripande målsättningen att kunna erbjuda ”Det Bästa av det Bästa” av landet från ett skandinaviskt turistperspektiv, på ett sätt som andas ansvar, respekt och gröna värderingar, och som ska ge en känslomässig nyanserad reseupplevelse för våra framtida gäster.

I vårt fokus ligger att erbjuda möjligheten att uppleva Sri Lankas fantastiska natur, djurliv och kultur med lokala förutsättningar och samtidigt kombinera det med personliga intressen för ex sport och utomhusaktiviteter.
Nu även kan detta fantastiska land även kombineras med Maldiverna & Dubai där vi även där har ett starkt utarbetat nätverk.
Med vårt nätverk kan vi ordna det mesta, antingen i form av genomgående teman eller som individuella inslag på resan. Bara fantasin sätter gränserna. Vi är det flexibla företaget med ett stort nätverk, och ingenting är omöjligt.
Finns viljan att ta med sitt intresse på semestern tar vi hand om resten, samtidigt som vi bjuder på det bästa av det bästa.

Vi kommer alltid att ha ett antal fördesignade resor för små grupper och par med personlig vägledning och transport, samt evenemangsresor för ex fotbollslag etc. Men i grunden är vi specialister på att designa just din drömresa. Ge oss chansen.

TR-projektstrategi

Vi är involverade i lokala projekt som jobbar med Fair Trade och som på olika sätt involveras i vår reseverksamhet. Ni som reser med oss kommer att få lära mer om detta.

Vi hoppas att ni som reser med oss i framtiden kommer i kontakt med dem på olika sätt och får ta del av andan. Kanske är det en student som tar er med på ”morgon joggen”.

Vi hoppas att ni som reser med oss till Pärlan i indiska oceanen och som i folkmun kallas den ”Det Gröna SriLanka” lämnar landet med goda minnen och känslan att ni också med det lilla bidragit till att det ”gröna” kan bli ett varumärke för landet.

 

Så arbetar vi:

Under ca 6 års tid har Travelresearch bott, rest runt och gjort research i Sri Lanka för att få en rättvis bild av landet, lära känna dess befolkning samt för att knyta alla nödvändiga kontakter vi behöver för att underlätta vårt arbete i framtiden. Vi har ingått samarbete med bra pålitliga lokala partners som har stor kunskap om landet och som har det rätta sättet att bemöta gäster från utlandet. Vi har valt att arbeta som researrangörer, i nuläget för Sri Lanka & Maldiverna, där vi med vår expertis på länderna marknadsför och syr ihop och säljer de bästa resorna till Indiska Oceanens pärlor. Vi har nu även öppnat upp för Dubai & Oman som nya tillskott.
Vi behandlar alla förfrågningar från Skandinavien och ser till att du får en så bra och trygg start på din semester som möjligt. Vi kommer även se till att du får den bästa möjliga service under din vistelse på samtliga destinationer. Det kommer dessutom ofta finnas svensk personal på plats som vid behov kan ge assistans.

Läs mer under “hur bokar jag min resa” Vi har tillsammans med våra olika kompetenser kombinerat ihop de bästa upplevelserna och aktiviteterna för att matcha vad vi tror skandinaver eftersöker på sin semester. Vi tror att med vår kunskap om landet, vår kännedom om skandinavers sätt att resa och deras krav på standard under semestertider, tillsammans med våra lokala partners kontaktnät och duktiga guider kan erbjuda unika resor som gör din tid i dessa länder oförglömlig.