FEM SKÄL VARFÖR DU SKA SKRÄDDARSY DIN RUNDRESA MED TRAVELRESERACH

1. Du får den bästa tänkbara resvägen för just din resa. Med rätt planering och med rätt transportmedel (privat fordon & chaufför) minimerar du risken att spendera halva din semester på vägarna..eller att behöva köra “back tracking”.

2. Du får ta del av vår kunskap och expertis om landet. Det finns endast begränsat med information på nätet om Sri Lanka och det mesta är väldigt standardiserat. Vi visar dig det bästa av det bästa som landet har att erbjuda, dvs de gömda pärlorna som lankeserna själva ofta inte känner till.
3. Du har vårt stöd och vår service genom hela processen, dvs före, under och efter resan. Detta är en enorm trygghet när du reser i ett land som fortfarande är under utveckling.
4. Med vår hjälp och med vårt breda kontaktnät har du chans att uppleva det äkta, genuina Sri Lanka utan att trampa i alla andras fotspår.
5. Vi trampar alla stigarna vi erbjuder dig. Dvs så försöker vi att uppleva allt det vi erbjuder våra resenärer och kontrollerar att hotell och aktiviteter lever upp till förväntad standard.

9skräddarsy