FEM SKÄL VARFÖR DU SKA SKRÄDDARSY DIN RUNDRESA MED TRAVELRESERACH

1. Du får den bästa tänkbara resvägen / kombinationen för just din resa. Efter dina önskemål ser vi hur du ska lägga upp din resa på absolut bästa sätt utan att spilla onödig tid på exempelvis transport och okunskap.

2. Du får ta del av vår kunskap och expertis om dessa länder. Det finns exempelvis endast begränsat med information på nätet om Sri Lanka och det mesta är väldigt standardiserat. Vi visar dig det bästa av det bästa som landet har att erbjuda, dvs de gömda pärlorna som lankeserna själva ofta inte känner till. Vårt kontaktnät ger dig även de bästa priserna på Maldiverna samt de bästa upplevelserna i Dubai & Oman till bästa pris.
3. Du har vårt stöd och vår service genom hela processen, dvs före, under och efter resan. Detta är en enorm trygghet, speciellt när du reser i ett land som fortfarande är under utveckling. Eller länder som du inte har så mycket kunskap om.
4. Med vår hjälp och med vårt breda kontaktnät har du chans att uppleva det äkta, genuina Sri Lanka utan att trampa i alla andras fotspår. Få de bästa priserna på Maldiverna samt de bästa upplevelserna i Mellanöstern.
5. Vi trampar alla stigarna vi erbjuder dig. Dvs så försöker vi att uppleva allt det vi erbjuder våra resenärer och kontrollerar att hotell och aktiviteter lever upp till förväntad standard.

9skräddarsy